edzőink

Hidas Zsuzsanna

Klubvezető, vezető edző

1976 április 15-én születtem Budapesten. 6 éves koromban kezdtem teniszezni, 19 éves koromig versenyeztem. Édesapám teniszoktatóként és klubvezetőként létrehozta a budafoki teniszpályát, így könnyen megszerettette velem a teniszt. Gyerekkorom óta biztos voltam benne, hogy az egész életem meghatározó tényezője lesz és, hogy a későbbiekben is ezzel szeretnék foglalkozni. Iskolai tanulmányaim után kezdtem meg edzői tevékenységemet 1996-ban. Hosszú évekig részt vettem a budafoki teniszpálya üzemeltetésében. 2004-ben megszületett a kisfiam, majd miután visszatértem a munkába senior versenyeken is elindultam. Senior világranglistán 35+korosztályban  a 8. helyig sikerült eljutnom. Várok szeretettel Mindenkit, aki szeretne megismerkedni ezzel a remek sporttal! Egyéni és csoportos oktatásra is van lehetőség, nyaranta pedig tenisztáborokban érezhetik jól magukat a gyerekek.

 zsuzsih76@gmail.com 
+36
209473331

Liptai Zétény

Edző

A sport gyerekkorom óta az életem fontos része. 8 évesen kezdtem teniszezni,  9 évesen már versenyeken vettem részt. Több mint 100 korosztályos versenyen indultam. Ország és vidék bajnokságokon I. és II. helyezéseket értem el. Az elmúlt években gyerekeket és felnőtteket egyaránt oktattam. Céltudatos, minőségi oktatással igyekszem megszerettetni ezt a sportot.  Sportedzői képesítésem mellett PTR teniszedzői képesítéssel rendelkezem,  valamint a Budapesti Gazdasági Egyetemen közgazdász diplomát szereztem.

liptai.zeteny@gmail.com
+36706148111

Liptai Levente

Edző

1988 május 3-án születtem. Első alkalommal 7 évesen fogtam teniszütőt. Korosztályos koromban versenyszerűen teniszeztem, ezt követően a tanulmányaim mellett is törekedtem minél több időt a teniszpályán tölteni. 2014-ben a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán szerzett diploma után fél évig Angliában éltem, ahol szintén közel maradtam a teniszhez. Munkám mellett volt szerencsém gyerekek (Nyári tenisztábor – Wimbledon Park), és felnőttek oktatásában is segédkeznem. Az itt eltöltött idő alatt fogalmazódott meg bennem, hogy a teniszre illetve a teniszoktatásra kívánom szánni a mindennapjaim. 2015 óta Magyarországon oktatok. Sportedző (Tenisz) szakképesítéssel rendelkezem. Meggyőződésem, hogy a tenisz elsajátítása és rendszeres gyakorlása egy olyan látásmódot eredményez, amely az élet minden területén használatos.

liptai.levente88@gmail.com
+36706148110

Lőrincz Zsófia

Edző

Budapesten születtem 1989. augusztus 5-én. 5 éves koromban kezdtem el teniszezni, itt a Budafoki Tenisz Centrumban, akkori BMTE Sport Egyesületben. Egész gyerekkoromat végig kísérte a tenisz. Korosztályos válogatott voltam, később a felnőttek között első osztályú játékos.  20 évesen egy sérülés miatt befejeztem a versenyszerű sportolást, majd az egyetemi éveim alatt oktatni kezdetem. Az elmúlt időben foglalkoztam minden korosztállyal, kicsiktől a nagyokig. Mára már a tenisz számomra, a családi vállalkozásom mellett amolyan hobbim maradt, de ahogy az időm engedi nagy szeretettel várom a lelkes, teniszezni vágyó gyerekeket és felnőtteket egyaránt! 

Berendi Bálint

Edző

1980-ban születtem Budapesten. 1986-ban kezdtem teniszezni, 2 évvel később indultam az első versenyemen. 1992-ben korosztályos csapat magyar bajnok lettem, ebben az időszakban kezdtem el teniszoktatással foglalkozni. 2000-ben végeztem a Testnevelési Főiskola teniszedzői szakán. 1998-2008-ig a REAC Sportiskola SE vezetőedzője voltam. Ez alatt a 10 év alatt a játékosaim számos korosztályos magyar bajnoki és budapest bajnoki címet szereztek. 2008-2020-ig a Palotai Testvériség Tenisz Egyesület elnökeként és vezetőedzőjeként dolgoztam. 2020 augusztusától a Budafoki Tenisz Centrum klubvezetője és vezetőedzője vagyok.