Szolgáltatásaink

Egyesületünk, a budafoki tenisz centrum eltökélt célja, hogy szolgáltatásait kiemelkedő minőségben biztosítsa minden sportolónak és érdeklődőnek, már egészen fiatal kortól.

7 salakpálya

Klubunk nyaranta hét kiváló minőségű salakpályával, exkluzív, hangulatos környezetben várja a teniszezni vágyókat. Lehetőséget biztosítunk az amatőr teniszezők szabadidős szórakozásához és a profi ambíciókkal rendelkező junior, illetve felnőtt teniszezők számára egyaránt. 

3 pályás sátor

A téli szezonban mind a három pálya lefedésre kerül, ezáltal a téli hónapokban is biztosított a sportolás és szórakozás. A sportoláshoz való tökéletes fényviszonyokat modern LED világítás biztosítja. Az évente két alkalommal történő pályafelújítás biztosítja a játékosok számára a profi körülményeket. 

büfé

A jó hangulatot a játék előtt és után a büfé biztosítja, ahonnan egy üdítő vagy sör elfogyasztása közben figyelemmel kísérhetjük a pályákon zajló játékokat. Előzetes egyeztetés vagy rendezvény esetén büfénkben meleg ételt is készítünk. Rendelkezésünkre áll továbbá a nyári szezon során a kerti konyha, ahol remek hangulatú grillezéseket tartunk, és bogrács ételeket készítünk.

Szauna 

A feltöltődni vágyókat szauna várja klubházunkban, mely az újonnan felújított férfi és női öltözőn keresztül is közvetlenül megközelíthető.

Shop

Klubunk a megfelelő felszereléssel kapcsolatban is segítséget tud nyújtani. Klubházunkban egy, a legújabb ütőkkel, grippekkel, húrokkal, rezgéscsillapítókkal, labdákkal és ruházattal rendelkező tenisz shop is található. Klubvezetőnk ezen túl minden felszereléssel kapcsolatos kérdésben és problémában minden vendégünk rendelkezésre áll. Professzionális elektromos húrozógéppel biztosítjuk vendégeink felszerelésének legmagasabb minőségét. Mindemellett vendégeink számára szükség esetén ütőbérlési lehetőséget is biztosítunk.

Szeretettel várjuk, minden sportolni, kikapcsolódni vágyó, tenisz szerető vendégünket!